لزوم کاهش سبوس گیری آردهای مصرفی در نانوایی ها به منظور پیشگیری از بیماری های غیرواگیر
سبوس گیری آرد مصرفی در نانوایی ها به دلیل تاثیر سبوس در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر باید کاهش یابد.
پایش غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانه های آردسازی استان
غنی سازی آرد مصرفی نانوایی ها با آهن و اسید فولیک توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو پایش می شود.
الگوی تغذیه ای نادرست سبب بروز چاقی می گردد
اصلاح الگوی تغذیه مانع از بروز چاقی است و پیروی از الگوی نادرست تغذیه ای باعث چاقی می شود.
افزایش استقبال دانشجویان از خدمات مشاوره ای دانشگاه
استقبال دانشجویان از خدمات مشاوره ای دانشگاه افزایش یافته است.
برگزاری 11 کارگاه ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه از ابتدای مهر ماه تاکنون
11 کارگاه ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه از ابتدای مهر ماه تاکنون در معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شده است.
اجرای تست غربالگری سلامت روان عمومی ویژه 340دانشجو
تست غربالگری سلامت روان عمومی برای 340 دانشجو انجام گرفت.
ارائه خدمات درمانی به افراد تحت پوشش بیمه سلامت همگانی در مراکز درمانی دولتی استان
افراد دارای بیمه سلامت همگانی می توانند از خدمات درمانی مراکز دولتی استفاده کنند.
تغییر رویکرد ارائه خدمت یک صندوق از پنج صندوق ارائه دهنده خدمت در سازمان بیمه سلامت
رویکرد ارائه خدمتِ تنها در صندوق بیمه سلامت همگانی از آبان ماه تغییر یافته است.
تنها 25 درصد عوامل موثر بر سلامت به عهده وزارت بهداشت است
25 درصد عوامل اثر گذار بر سلامت مردم به عهده وزارت بهداشت و مابقی با دیگر سازمان ها و نهادها مرتبط است .