parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:46
  • - تعداد بازدید: 42
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z1P7

پایش غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانه های آردسازی استان

غنی سازی آرد مصرفی نانوایی ها با آهن و اسید فولیک توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو پایش می شود.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : جهت رفع کم خونی ناشی از فقر آهن در مردم ، طرح غنی سازی آرد گندم مصرفی نانوایی ها با ریز مغذی های آهن و اسید فولیک خوراکی در کارخانه های آرد سازی چند سالی است که به صورت جدی انجام می شود.



دکتر « حسن براتی زاده » با بیان اینکه این طرح مشمول تمام آردهای مخصوص نان های سنتی، تافتون ، بربری و لواش است افزود : در این طرح به یک کیلوگرم آرد گندم 30 میلی گرم آهن و نیم میلی گرم اسید فولیک اضافه می شود و این افزوده قادر است حدود 30 درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال به آهن را تامین کند.



این مسئول در ادامه افزود : پایش کارخانه های آرد توسط مسئولان فنی و همچنین کارشناسان غذا و دارو انجام می شود و در صورت تخلف احتمالی برخورد قانونی صورت می گیرد .


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4675
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید