parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/10/14 - 13:32
  • - تعداد بازدید: 143
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZJ3m

آغاز امتحانات پایان‌ترم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ۲۰ دی‌ماه

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از آغاز امتحانات پایان‌ترم دانشجویان این دانشگاه از ۲۰ دی‌ماه خبر داد و گفت: این آزمون‌ها تا ۱۴ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

 

دکتر علی حق‌بین روز یکشنبه 14 دی‌ماه 1404 در گفتگو با وبدا، با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده برای برگزاری منظم امتحانات اظهار کرد: آزمون‌های پایان‌ترم در چهار حوزه امتحانی شامل سایت دانشکده پزشکی، سایت و سالن امتحانات دانشکده پرستاری و مرکز آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: امتحانات در دو شیفت صبح و عصر برنامه‌ریزی شده است؛ به‌طوری‌که امتحانات کتبی در شیفت صبح و آزمون‌های الکترونیکی یا مجازی در شیفت‌های صبح و عصر برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر حضوری بودن تمامی امتحانات تصریح کرد: تعداد دانشجویان دانشگاه بیش از 2400 نفر است که در ۳۰ رشته مشغول به تحصیل هستند و همه آن‌ها در فرآیند امتحانات شرکت دارند.

دکتر حق‌بین با اشاره به وضعیت فارغ‌التحصیلی دانشجویان گفت: پیش‌بینی می‌شود در پایان این نیمسال تحصیلی حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فارغ‌التحصیل شوند.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 59493

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید