parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/04/25 - 06:46
  • - تعداد بازدید: 31
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zpuk

گام مشترک دانشگاه و بنیاد علوی در مسیر عدالت درمانی

در راستای اجرای تفاهم‌نامه وزارت بهداشت و بنیاد مستضعفان، جلسه‌ای با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و نمایندگان بنیاد علوی برگزار و طی آن بر هم‌افزایی و همکاری در جهت ارتقای عدالت در سلامت و خدمت‌رسانی به اقشار محروم تأکید شد.

 

 به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در این نشست با قدردانی از تلاش‌های بنیاد علوی در ساخت خانه‌های بهداشت در مناطق کم‌برخوردار طی سالیان اخیر و حمایت از اردوهای جهادی، اظهار داشت:اجرای این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی مؤثر در کاهش نابرابری‌ها و ارتقای سطح سلامت در مناطق هدف باشد.

 دکتر سید احمد هاشمی افزود: ورود بنیاد علوی به حوزه سلامت استان و اجرای تفاهم‌نامه بنیاد مستضعفان با وزارت بهداشت، نویدبخش گام‌های مؤثر در مسیر تحقق عدالت در سلامت است.

وی اظهارداشت: تقویت مراقبت‌های بارداری، کاهش مرگ‌ومیر مادران و نوزادان، تأمین تجهیزات مورد نیاز،ساخت خوابگاه های دانشجویی و ارتقای دانش سلامت از جمله محورهایی است که با اجرای این تفاهم‌نامه در استان قابل تحقق خواهد بود.

در ادامه این جلسه، دکتر عبدی، نماینده بنیاد علوی در استان،گفت: در قالب این همکاری، ارائه خدمت به مناطق محروم شامل آموزش، پیگیری سلامت، درمان بیماری‌های چشمی، دهان و دندان، خدمات غربالگری در نوزادان و کودکان، خدمات شبانه‌روزی بهداشت، سنجش بینایی در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین افزود: در بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان، رویکرد اجتماعی‌محور تقویت شده و تمرکز ما ارائه خدمات مؤثر به دهک‌های پایین درآمدی جامعه است. 

در پایان این نشست، مقرر شد به منظور تسریع در اجرای تفاهم‌نامه، جلسات کارشناسی با حضور مدیران حوزه معاونت بهداشتی و اداره سازمان های مردم نهاد دانشگاه برگزار شود تا فرایندهای اجرایی، شاخص‌های عملکردی و روند ارزیابی طرح به‌صورت منسجم تدوین و پیگیری شود.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 55884

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید