هشدار مدیر گروه تغذیه دانشگاه نسبت به مصرف خودسرانه قرص آهن
مدیر گروه تغذیه دانشگاه نسبت به مصرف خودسرانه قرص آهن به دلیل عواقب جبران ناپذیر آن هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر محمدرضا جلیلوند اظهار داشت: آهن با توجه به شرایط شیمیایی خاصی که دارد، می تواند به عنوان رادیکال آزاد عمل کند .
وی اضافه کرد : مصرف خودسرانه آهن علاوه بر آن که اختلال در جذب مواد معدنی دوظرفیتی نظیر کلسیم، منیزیوم و ... ایجاد می کند، در ایجاد بروز سرطان نیز تأثیر به سزایی دارد.
وی تصریح کرد: آهن مازاد علاوه بر مشکلات کبدی می تواند در شدت و حدت ایجاد سرطان ها مؤثر باشد.
وی تأکید کرد: با توجه به آن که شرایط بدنی هر فرد با فرد دیگر متفاوت است، دستورات دارویی تجویز شده توسط پزشک را به فرد دیگری پیشنهاد ندهید تا از ایجاد عوارض و عواقب جبران ناپذیر در فرد پیشگیری شود.
وی خاطر نشان کرد: تشخیص مصرف مکمل هایی نظیر آهن باید با انجام آزمایش و تجویز پزشک و متخصصین تغذیه باشد و مصرف خودسرانه و بدون نیاز بدن عوارض سوئی به دنبال خواهد داشت و سلامت فرد را تهدید می کند.