parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:55
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZbD8

ناآگاهی در خصوص تغذیه صحیح عامل ابتلا به بیماری های غیرواگیر

نا آگاهی درخصوص تغذیه صحیح و کنترل نکردن وزن و بی تحرکی عامل ابتلا به بیماری های غیر واگیر نظیر سرطان و بیماری های قلبی عروقی است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر گروه تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از نامگذاری 14 تا 21 دی ماه به عنوان هفته آموزش همگانی تغذیه خبر داد و گفت: متاسفانه امروزه تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم افراد و آمار رو به افزایش تهیه غذای روزانه از فست فودها و بی توجهی به استفاده از محصولات سالم غذایی ودر نهایت مشکلات تغذیه ای مواجه هستیم.



دکتر محمدرضا جلیلوند اظهار داشت: میانگین مصرف نوشابه 42 لیتر در کشور بوده که چهار برابر سرانه مصرف جهانی است و این آمار قابل تعمیم به استان نیز می باشد.



وی با بیان این که  میزان مصرف نمک حدود دو تا سه برابر میانگین جهانی است، عنوان کرد: سرانه مصرف شیر نیز حدود 70 تا 80 لیتر است که حدود یک سوم تا یک چهارم سرانه مصرف کشورهای توسعه یافته بوده و قابل تعمیم با استان است.



وی ادامه داد: عوامل ذکر شده فوق زمینه ساز شیوع روزافزون بیماری های غیر واگیر نظیر سکته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها است که علاوه بر کاهش طول عمر افراد جامعه هزینه های درمانی سنگینی را به بار می آورد.



وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ارتقای سلامت، افزایش امید به زندگی و آگاهی در زمینه تغذیه صحیح و ... با استفاده از پتانسیل و ظرفیت درون و برون سازمانی به آموزش و بررسی شاخص ها و معیارهای تغذیه ای گروه های هدف اقدام کرده است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7820
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید