مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه وعده سحری و دو وعده افطار و شام وعده های اصلی هستند، گفت: افرادی که در طول روز فعالیت بیشتری دارند، باید نوع غذاهایی که در وعده سحری می خورند با تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن نقش مهمی در حفظ کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن ، ضعف و خستگی داشته باشد.

به گزارش وب دا، نسرین علیزاده افزود: در وعده سحر از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده شود.
وی ادامه داد: مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
وی با اشاره به مصرف مقدار مناسبی از سبزی های مختلف، اضافه کرد: سبزیها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، از تشنگی و خشکی گلو که میتواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری کووید19 کند، جلوگیری می کنند.
علیزاده همچنین افزود : مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود زیرا مواد غذایی شیرین با ترشح انسولین و ورود سریع قند خون به داخل سلول ها و در نتیجه افت قندخون موجب گرسنگی زودرس می شود .
وی با بیان اینکه با توجه به اینکه کم آب شدن بدن و خشکی گلو می تواند زمینه را برای ابتلا به کووید 19 فراهم کند، گفت: در وعده سحر مصرف سبزی و صیفی جاتی مثل کاهو، خیار و گوجه فرنگی که آب بیشتری دارند، در طول روز از تشنگی و کم آبی بدن جلوگیری می کنند.