parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:11
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zaf7

لزوم توجه به برچسب نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور انتخاب محصولی سالم

در هنگام خرید محصولات غذایی به برچسب نشانگرهای رنگی تغذیه به منظور انتخاب محصولی سالم تر توجه کنید.

به گزارش « وبدا» مدیرنظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : درج نشانگر رنگی تغذیه ای برروی لیبل محصولات خوراکی یکی از سیاست های سازمان غذا و دارو می باشد و برچسبی است شامل آرم سازمان غذا و دارو و جدولی در کنار آن که شامل انرژی ، قند ، چربی ، نمک و اسیدهای چرب ترانس در یک سهم از آن ماده غذایی می باشد.



دکتر « براتی زاده » تصریح کرد : هدف از اجرای این طرح کمک به مصرف کننده جهت شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول است تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی انتخابی آگاهانه داشته باشد.



این مسئول افزود : رنگ قرمز نشان دهنده وجود مقادیر بالا در ماده غذایی ، رنگ زرد نشان دهنده وجود مقادیر متوسط و رنگ سبز نشان دهنده وجود مقادیر مناسب از نمک ، چربی و قند یا ... در ماده غذایی است.



وی با اشاره به اینکه اکثر صنایع تولیدی استان توانسته اند برچسب نشانگرهای رنگی تغذیه ای را بر روی محصولات خود درج نمایند ، یادآور شد : وجود چنین طرحی توانسته رقابتی را در صنایع غذایی در ارایه محصول سالم بوجود آورد که شاهد کاهش نمک ، چربی و قند در بیشتر محصولات غذایی تولیدی هستیم.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6337
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید