بررسی سه طرح نوآورانه در نشست هماندیشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
در نشست امروز جلسه press Release (هم اندیشی پژوهشی) معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، سه طرح نوآورانه با هدف ارتقاء دانش علمی و کاربردی ارائه شد.
انجام ۱۰۰۰ مأموریت اورژانس با موتورلانس از ابتدای سال تاکنون
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه اظهار کرد: موتورلانس با هدف کاهش زمان رسیدن کارشناسان اورژانس بر بالین بیماران، از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ در استان راه اندازی شد و از ابتدای سال تاکنون موتورلانسها بالغ بر ۱۰۰۰ ماموریت انجام داده است.
در شورای هماهنگی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید شد؛
اخذ تصمیمات اجرایی برای رفع چالشهای پرستاری
نشست شورای هماهنگی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه، معاون درمان دانشگاه دکتر صفدری، روسای دانشکدههای پرستاری و اعضای هیئتمدیره نظام پرستاری برگزار و مسائل و چالشهای جامعه پرستاری دانشگاه به صورت تخصصی و دقیق مورد بررسی قرار گرفت.
پایش دقیق بیماریها در خراسان شمالی؛
آخرین وضعیت بیماری های غیرواگیر در استان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، از آخرین وضعیت بیماریهای واگیر در سطح استان خبر داد و گفت: طی سال گذشته، ۶۰۹۵ مورد حیوانگزیدگی در استان ثبت شد که با اقدام بهموقع مراکز درمانی و واکسیناسیون، از بروز موارد انسانی هاری پیشگیری شده است.
تولد بیش از هزار و 500 نوزاد در بیمارستان بنتالهدی بجنورد طی سهماهه
طی سهماهه نخست امسال، ۱۵۸۱ نوزاد در بیمارستان تخصصی بنتالهدی بجنورد متولد شدند. رئیس بیمارستان بنت الهدی بجنورد، با اعلام این خبر گفت: این تعداد شامل ۸۷۸ مورد زایمان و ۳۲ مورد چندقلوزایی است که نشاندهنده نقش کلیدی بیمارستان بنتالهدی در ارائه خدمات تخصصی زایمان و مراقبتهای دوران بارداری در استان است.
دکتر رعنایی تشریح کرد:
جزئیات استخدامی گسترده در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی جزئیات استخدامی گسترده در این دانشگاه را تشریح کرد و گفت: با برگزاری آزمون استخدامی، قرار است ۴۵۳ نفر در ۲۹ رشته شغلی در واحدهای تابعه دانشگاه جذب شوند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تشریح کرد:
روند ثبت اختراع در حوزه سلامت
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، روند ثبت اختراع در حوزه سلامت را تشریح کرد و افزود: برای ثبت یک نوآوری و ابتکار به عنوان اختراع در ایران باید سه شرط جدید بودن، گام ابتکاری و کاربرد صنعتی وجود داشته باشد و اگر یک نوآوری یکی از این سه شرط را نداشته باشد، به عنوان اختراع ثبت نمیشود.
نکاتی درباره تالاسمی ماژور از زبان فوق تخصص بیماریهای خون؛
پیشگیری، مؤثرترین راهکار در برابر تالاسمی ماژور
با افزایش آگاهی عمومی نسبت به بیماریهای ژنتیکی، بسیاری از خانوادهها درباره بیماری تالاسمی ماژور، روشهای درمان و امکان پیشگیری از آن پرسشهایی در ذهن دارند. در گفتوگویی با دکتر سعید دولتشاهی، فوق تخصص بیماری های خون و سرطان، به برخی از پرتکرارترین سؤالات در این زمینه پاسخ دادهایم. او تأکید میکند که تالاسمی یک بیماری مادامالعمر و پرهزینه است، اما با آگاهی پیش از ازدواج میتوان از تولد نوزاد مبتلا جلوگیری کرد.
شتاب واحدهای فناور دانشگاه در مسیر دانشبنیان شدن
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان از حمایتهای ویژه این دانشگاه از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد خبر داد و گفت: تاکنون سه واحد فناور با بهرهمندی از حمایتهای ارائهشده موفق به تبدیل شدن به شرکت دانشبنیان شدهاند و سایر واحدها نیز در صورت داشتن شرایط لازم، از جمله تولید محصولات تجاریسازیشده و همسویی با اهداف اقتصاد دانشبنیان، میتوانند در این مسیر قرار گیرند.
زنگ خطر پوکی استخوان در استان، تشخیص زودهنگام، پیشگیری مؤثر
توصیههای مهم عضو هیئت علمی دانشگاه درباره پوکی استخوان
با افزایش سن و تغییر سبک زندگی، بیماریهای خاموشی مانند پوکی استخوان به یکی از چالشهای جدی حوزه سلامت عمومی تبدیل شدهاند. پوکی استخوان، شایعترین بیماری متابولیک استخوانی در دنیاست که با توجه به ویژگیهای بیعلامت بودن، معمولاً تا مراحل پیشرفته تشخیص داده نمیشود. در همین رابطه فوق تخصص روماتولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نکات مهم را مطرح و در گفت و گویی غربالگری افراد پر خطر را توصیه کرد.