parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 12:33
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z9q8

راه‌اندازی سامانه خود اظهاری ثبت فشار خون در خراسان‌شمالی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: همزمان با اجرای پویش ملی کنترل فشار خون، سامانه خود اظهاری ثبت فشار خون در این استان راه اندازی شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید احمد هاشمی با اعلام این خبر اظهار کرد: همه افراد بالای 30 سال می توانند با سنجش دقیق فشار خون خود اطلاعات را در سامانه http://salamat.gov.ir ثبت کنند.



وی خاطرنشان کرد: برای ثبت فشارخون کافی است افراد به نشانی این سامانه مراجعه کنند؛ پس از مطالعه راهنمای تکمیل پرسشنامه و راهنمای اندازه گیری فشار خون و نیز ورود کد ملی و تاریخ تولد خود وارد سامانه شده و نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده و همچنین ثبت اندازه فشارخون خود و یا نزدیکانشان اقدام کنند.



دکتر هاشمی با بیان اینکه از تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه مرحله نخست پویش بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور آغاز شده است، خاطرنشان کرد: در این مرحله اطلاع رسانی در خصوص فشارخون و نحوه کنترل آن آغاز شده و تا هفدهم خردادماه ادامه دارد.



این مسئول تصریح کرد: مرحله دوم پویش بسیج ملی کنترل فشار خون مبنی بر غربالگری و سنجش فشار خون افراد به صورت حضوری از مورخه هفدهم خردادماه تا پانزدهم تیرماه است.



هاشمی اضافه کرد: با توجه به اینکه روزه داری وضعیت فشار خون را تحت تاثیر قرار می دهد؛ مرحله غربالگری و سنجش بعد از عید فطر آغاز می شود.



وی توصیه کرد: برای سنجش دقیق میزان فشارخون به افراد توصیه می شود به مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه های تعیین شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.



معاون بهداشتی دانشگاه یادآور شد: در صورت فشار خون بالا پیامکی با توصیه به مراجعه به پزشک جهت پیگیری فشارخون بالا و درمان آن و راه های کنترل فشارخون به فرد ارسال می شود .



دکتر هاشمی افزود: افرادی هم که فشار خونشان طبیعی است پیامک هایی مبنی بر ادامه روند و شیوه زندگی و رژیم غذایی و همچنین لزوم سنجش مداوم فشارخون از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه دریافت می کنند تا به شیوه صحیح زندگی ادامه دهند.



وی تصریح کرد: در پویش ملی کنترل فشار خون، افراد بالای 30 سال، زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری های کلیوی، جامعه هدف اجرای این طرح می باشند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6906
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید