parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 08:28
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZYV8

تغییر رفتار افراد در سطح جامعه نگران کننده است

تغییر رفتار افراد در سطح جامعه در شرایط شیوع بیماری کووید ۱۹ نگران کننده است و کار ما را مشکل تر می کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب در گفتگو با خبر ۲۰ شبکه اترک گفت: با شرایط موجود و انجام نمونه گیری ها ممکن است نوسانات به شکل کاهش یا افزایش را در روزهای آینده داشته باشیم .

دکتر سید احمد هاشمی از ثبت ۴۹ مورد جدید طی پانزدهم اردیبهشت ماه ۹۹ خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳۳ نفر در بیمارستان های استان به دلیل بیماری کووید ۱۹ بستری هستند و خوشبختانه ما هنوز به مرحله بحرانی نرسیدیم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم به سمت نزولی شدن آمار مبتلایان پیش برویم، رعایت پروتکل های وزارت بهداشت، همکاری همه جانبه مردم و رعایت فاصله گزاری اجتماعی ضروری است.  

وی تصریح کرد: استان ما از نظر شاخصی که به عنوان قرمز بودن برای بازگشایی اماکن در نظر گرفته می شود، قرمز بوده و فقط گرمه به دلیل میزان بستری، زرد گزارش شده است. 

دکتر هاشمی افزایش آمار طی روزهای اخیر را تلنگری بر رعایت پروتکل های بهداشتی دانست و خاطرنشان کرد: تا حد امکان از رفتن به تجمعات و مکان های عمومی غیر ضروری خودداری کنید و در صورت ضرورت فاصله گزاری اجتماعی و بهداشت فردی را رعایت کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8321
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید