برگزاری جشنواره غذای سنتی به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در معاونت درمان
به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر جشنواره غذای سنتی در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش " وب دا " رابط امور بانوان معاونت درمان دانشگاه بیان کرد : جشنواره غذای سنتی با این هدف که دریافت غذای مغذی، سالم و کافی، در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها موثر است و توجه به این امر ،یکی از اولین راه های بهبود و ارتقای سطح سلامت است ،برگزار شد.
" معصومه ارزمانی " تصریح کرد : این جشنواره پس از بازدید مدعوین و امتیاز گذاری توسط سه داور برای انواع غذاهای سنتی ارائه شده با در نظر گرفتن برخورداری از مولفه های تغذیه ای ، طعم ،مزه و تزئین غذا با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
برندگان این جشنواره به ترتیب نفر اول زهرا مؤیدی ، نفر دوم مهری فرشاد و نفر سوم به صورت مشترک مهدیه کتولی و نجمه بهادری معرفی شدند .