parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:10
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zfq9

اعلام‌برنامه های روزجهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

مدیر نظارت بر موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  برنامه ریزی با استفاده از نرم افزارهای آموزشی و دوره های آموزشی برای افزایش آگاهی و اصلاح الگوی مصرف دانش آموزان در زمینه های مختلف غذایی، اموزش مسئولان فنی، پرسنل و خانواده های کارخانه های تولیدی استان در خصوص اصلاح الگوی مصرف، ارائه بنرهای آموزشی برای افزایش آگاهی  شهروندان از طریق صداوسیمای استان، اطلاع رسانی شهری و استفاده از بنر و بروشور پیرامون روز جهانی غذا  را از جمله برنامه های  این معاونت اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ دکتر حسن براتی زاده افزود: شعار امسال این است:رفتار ما، آینده ماست وپیرو این شعار باید توجه جدی به سلامت غذا و موارد مرتبط با آن داشته باشیم.

وی تصریح کرد: برای درمان یا پیش گیری از بیماری های مزمن و ناتوان کننده بدن، به مصرف دارو نیاز نیست به گونه ای که  برای پیش گیری و حتی درمان بیماری ها، می توان از انواع مواد غذایی بهره برد.

وی تصریح کرد: در مواد غذایی که روزانه مصرف می کنیم، هزاران خاصیت دارویی وجود دارد که می تواند در درمان و پیش گیری از بیماری ها مؤثر باشد. 

وی اضافه کرد: اگر چه نمی توان غذا را به طور کامل جای گزین دارو کرد، ولی غذاها می توانند سطح سلامت ما را بهبود بخشند و در پیش گیری از بیماری ها نقش داشته باشند. غذا همچنین می تواند در کنار دارو، روند درمان را سرعت بخشد.

وی اضافه کرد:بهداشت مواد غذایی، مسئله بسیار شایان توجهی در علم تغذیه به شمار می آید. در کنار نوع استفاده و چگونگی بهره گیری از مواد غذایی، رعایت بهداشت در مصرف و نگه داری غذا نیز اهمیت خاصی دارد و در این زمینه، دانشمندان به مطالعه و تحقیقات گسترده ای پرداخته اند.

دکتر حسن براتی زاده از مهم ترین اقدامات بهداشتی هر جامعه که بخش عمده آن سلامت و ایمن سازی از بیماری هاست ،دست یابی به موفقیت هایی در زمینه بهداشت تغذیه است،افزود: تأمین مواد غذایی سالم و متناسب، برنامه ریزی برای بهبود وضع تغذیه، آموزش های لازم در زمینه مسائل غذایی و پیش گیری از سوء تغذیه، اموری هستند که نقش تعیین کننده ای در بهداشت فردی و اجتماعی و سلامت افراد جامعه دارند.

وی  هماهنگی معاونت غذا و دارو با آموزش وپرورش برای افزایش آگاهی و اصلاح مصرف دانش آموزان،همکاری با صنعت و واحدهای تولیدی ، انجام مسابقه های آموزشی پیرو این هفته، درخواست از مسئولان فنی واحدهای تولیدی برای آموزش بسته های آموزشی به پرسنل را از جمله اقدامات انجام شده عنوان کرد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10161
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید