پلمب 120 مرکز به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای شروع گام دوم فاصله گذاری اجتماعی و مبارزه با انتشار ویروس کرونا تا 16 خردادماه سال جاری 120 مرکز تهیه توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و محیط های کاری که دستور العمل های بهداشتی را رعایت نکردند پلمب شدند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، علیرضا نوروزیان افزود: بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ابتدای شروع گام دوم فاصله گذاری اجتماعی و مبارزه با انتشار ویروس کرونا یعنی از تاریخ 30 فروردین ماه تا 16 خردادماه سال جاری 39 هزار و 31 بازدید از این مراکز تهیه در سطح استان انجام شد.
وی ادامه داد: از این تعداد بازدید صورت گرفته، 8 هزار بازدید توسط نیروهای بسیجی داوطلب، 3 هزار و 655 بازدید توسط گشت مشترک و 27 هزار و 376 بازدید نیز توسط بازرسان مراکز بهداشت شهرستان ها انجام شد.
وی اعلام کرد: از تعداد بازدیدهای صورت گرفته در گام دوم 120 مرکز تهیه توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و محیط های کاری که دستور العمل های بهداشتی را رعایت نکردند پلمپ شدند و 472 مورد نیز اخطار بهداشتی دریافت کردند.
نوروزیان اظهار داشت : صرفاً اخذ کد رهگیری به منظور فعالیت در راستای حفظ و سلامت مدیران و شهروندان کفایت نمی کند بلکه انتظار می رود مدیران و مالکین کلیه صنوف قبل از اخذ کد رهگیری از سامانه وزارت بهداشت، پروتکل مربوطه را دانلود و به دقت مطالعه و در حین فعالیت نسبت به اجرایی شدن پروتکل ها در محل کار خویش اقدام کنند.