ارزيابي عملكرد كارگروه امنيت و سلامت غذايي استان ٢٣ آبان ماه انجام می شود
عملكرد كارگروه امنيت و سلامت غذايي استان با حضور كارشناسان شوراي امنيت و سلامت غذايي كشور ٢٣ آبان ماه ارزيابي مي شود.

به گزارش پايگاه خبري وب دا، مسئول كارگروه امنيت و سلامت غذايي معاونت اجتماعي دانشگاه با اعلام اين خبر گفت: پايش و بررسي عملكرد و فعاليت ها و ارزيابي و رتبه بندي از مهم ترين اهداف اين برنامه به شمار مي رود.
مهندس بهنيا افزود: تمامي مستندات لازم ارائه و بارگذاري خواهد شد و نتايج ارزيابي پس از سنجش نهایی اعلام مي شود.