parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:41
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zha7

نظارت مستمر بر نحوه تولید محصولات غذایی در راستای دسترسی مردم به غذای سالم

در راستای دسترسی مردم به غذای سالم کارشناسان غذا و دارو بر نحوه تولید فرآورده های غذایی در واحدهای تولیدی مطابق ضوابط و استانداردها به صورت مستمر نظارت دارند.

به گزارش « وب دا » معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : مجوز بهداشتی از سوی معاونت غذا و دارو به آن دسته از محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی که با رعایت ضوابط فنی و بهداشتی و تحت نظر مسئولان فنی در کارگاه و کارخانجات تولید می شوند، اعطا می شود.

دکتر « علی یوسفی » تصریح کرد : درج شماره پروانه بهداشتی ساخت ، تاریخ تولید ، انقضا و آدرس واحد تولیدی برای تمامی محصولات تولید داخل و وارداتی اجباری است و در غیر این صورت محصول غیر مجاز ، تقلبی و یا قاچاق است.

وی در ادامه افزود : در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای تولیدی با متخلف برابر با قوانین مربوطه برخورد خواهد شد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6059
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید