نظارت مستمر بر نحوه تولید محصولات غذایی در راستای دسترسی مردم به غذای سالم
در راستای دسترسی مردم به غذای سالم کارشناسان غذا و دارو بر نحوه تولید فرآورده های غذایی در واحدهای تولیدی مطابق ضوابط و استانداردها به صورت مستمر نظارت دارند.

به گزارش « وب دا » معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : مجوز بهداشتی از سوی معاونت غذا و دارو به آن دسته از محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی که با رعایت ضوابط فنی و بهداشتی و تحت نظر مسئولان فنی در کارگاه و کارخانجات تولید می شوند، اعطا می شود.
دکتر « علی یوسفی » تصریح کرد : درج شماره پروانه بهداشتی ساخت ، تاریخ تولید ، انقضا و آدرس واحد تولیدی برای تمامی محصولات تولید داخل و وارداتی اجباری است و در غیر این صورت محصول غیر مجاز ، تقلبی و یا قاچاق است.
وی در ادامه افزود : در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای تولیدی با متخلف برابر با قوانین مربوطه برخورد خواهد شد.