افزایش بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در ایام ماه مبارک رمضان و با توجه به شیوع ویروس کرونا، بیشترین تاکید بازرسان بهداشت محیط بر عملکرد قنادی ها و مراکز تهیه و توزیع شله و حلیم است.

به گزارش وبدا، علیرضا نوروزیان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص قنادی ها و مراکز پخت غذاهای بیرون بر افزایش یافته است و کنترل کیفی و شرایط بهداشتی این مراکز مورد تاکید است.
وی یادآور شد: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای طبق سنوات گذشته از ابتدای ماه رمضان از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی از قبیل رستوران ها، حلیم فروشی ها، آشپزخانه ها و ... بازرسی های خود را بصورت ویژه تشدید کردند.
وی اظهار داشت: بازدید ها در ماه مبارک رمضان از مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم 49 مورد و مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه 135مورد بوده است.
نوروزیان افزود: برنامه تشدید نظارت امسال ماه رمضان بر روی بیرون بری مواد غذایی در مراکز مذبور متمرکز شده است و در بازرسی ها رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی به صاحبان این اصناف مورد تاکید قرار می گیرد زیرا در صورت عدم اجرای این پروتکل ها برخورد قانونی لازم انجام خواهد پذیرفت.