parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:25
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z6G8

رعایت بهداشت مواد غذایی مانع انتقال کرونا از طریق غذا می شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ویروس کرونا در دمای پایین و فریز شده پایدار است بنابراین بهداشت و ایمنی مواد غذایی می تواند از انتقال آن از طریق غذا پیشگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر افشین دلشاد افزود: با نگهداری غذا در دمای کمتر از 5 درجه سانتی گراد و یا دمای بیشتر از 60 درجه سانتی گراد رشد میکروارگانیسم ها کاهش یافته یا متوقف می شود.

وی ادامه داد: ویروس کرونا در شرایط انجماد بسیار پایدار است و در دمای منفی 20 درجه سانتی گراد تا دو سال می تواند زنده بماند.

دلشاد با بیان اینکه ویروس کرونا در دو نوع سارس (SARS) و مرس (MERS) براساس میزان دما، رطوبت و نور، ماندگاری متفاوتی دارند، گفت: در دمای یخچال که 4 درجه سانتی گراد است، ویروس کرونا می تواند تا 72 ساعت زنده بماند.

دلشاد تاکید کرد: غذای پخته را بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری نکنید و غذای پخته و فساد پذیر را بلافاصله ترجیحا تا کمتر از5 درجه سانتیگراد، سرد کنید همچنین غذا را به مدت طولانی حتی درون یخچال نگهداری نکنید و باقیمانده غذا نباید بیش از 3 روز در یخچال باقی بماند و بیش از یکبار مجددا گرم شود.

وی خاطرنشان کرد: در شستشوی دست ها، ظروف و تجهیزات مورد استفاده برای پختن و خوردن غذا و شستشوی میوه و سبزی ها و تهیه نوشیدنی و یخ باید از آب سالم استفاده شود و در صورتی که آب مورد استفاده سالم نباشد از روش های سالم سازی آب مانند جوشاندن یا افزودن 3-5 قطره کلر به ازاء هر یک لیتر آب استفاده کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8613
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید