مركز تحقيقات گياهان دارويي دانشگاه در مقوله توليد علم ؛جزو مراکز پيشگام استان
مركز تحقيقات گياهان دارويي دانشگاه در مقوله توليد علم جزو مراکز پيشگام استان است .
به گزارش پايگاه خبري وب دا، رييس مركز تحقيقات وگياهان دارويي دانشگاه بابيان اين مطلب گفت: در زمان تأسيس مرکز ، ٧٢ مقاله معتبر داشتيم و يكي از اهداف ما اين بود كه مركز را از يك مركز تحقيقاتي صرف درآوريم و در حال حاضر به دنبال توانمندسازي دانشجويان هستيم.
دكتر" پيمان آل شيخ" افزود: بر اساس تجربه به اين نتيجه رسيديم كه دانشجويان پس از فارغ التحصيلي توانايي و كارآيي مطلوبي ندارند و با تجربه كم وارد عرصه كار مي شوند.
وي تصريح كرد: دانشجويان علاقمند به پژوهش را جذب و زمينه هاي پژوهشي را براي آن ها فراهم مي كنيم تا بتوانند هم در زمان تحصيل و هم پس از فارغ التحصيلي توانمندي های قابل قبول كاري و پژوهشي را كسب كنند و وارد بازار كار شوند.
وي اظهارداشت: بر روي گياهان استان ازجمله گياه "فرفيون" كه ضد انگل سالك است ، عصاره چوب وسط گردو كه اثر آنتي اكسيدان قوي دارد و عصاره گياه " قان تپر" به عنوان جايگزين صنعتي نگهدارنده ها كار مي كنيم كه اگر ثابت شود ، می توانیم مواد شيميايي وصنعتي را حذف نمایيم.