parcham سرمایه گذاری برای تولید
لیست اخبار صفحه :174
وعده‌های مناسب غذایی برای سحری

وعده‌های مناسب غذایی برای سحری

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی الگوی غذایی مناسب برای سحر را اعلام و بیان کرد: وعده سحری مهم‌ترین وعده غذایی در ماه مبارک رمضان و بسیار با اهمیت است بنابراین باید به صورت کامل دریافت شود.

بررسی میدانی آخرین وضعیت چند پروژه بهداشتی و درمانی در شیروان

بررسی میدانی آخرین وضعیت چند پروژه بهداشتی و درمانی در شیروان

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که عصر روز گذشته عازم شهرستان شیروان شده بود، ضمن دیدار با خانواده شهید علی رستمی از شهدای مدافع سلامت استان، آخرین وضعیت چند پروژه بهداشتی و درمانی در این شهرستان را مورد بررسی قرار داد.

رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد غذایی خراسان شمالی

رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های واحدهای تولیدی مواد غذایی خراسان شمالی

مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تعیین سطح آزمایشگاه‌های واحد های تولیدی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از سازمان غذا و دارو به زودی آغاز خواهد شد.

دیدار جمعی از مسئولان دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت شیروان

دیدار جمعی از مسئولان دانشگاه با خانواده شهید مدافع سلامت شیروان

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با همراهی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و جمعی دیگر از مدیران، با خانواده شهید علی رستمی از شهدای مدافع سلامت استان دیدار و با اهدای لوح از آنان تجلیل کردند.

مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت بجنورد برگزار شد

مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت بجنورد برگزار شد

طی مراسمی با حضور معاونان توسعه مدیریت، بهداشت و فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و جمعی از مدیران و کارکنان، معارفه دکتر علی نعمتی به عنوان سرپرست جدید مرکز بهداشت بجنورد برگزار شد.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید