بازدید میدانی معاون غذا و داروی دانشگاه از واحدهای تولیدی شهرستان فاروج؛
ارزیابی ظرفیتهای تولیدی و توانمندیهای صنایع غذایی استان خراسان شمالی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، به همراه مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی، از واحدهای تولیدی شهرستان فاروج بازدید کرد.

به گزارش وبدا، در این بازدید که با هدف ارزیابی توانمندیها و بررسی ظرفیتهای تولیدی استان انجام شد، از واحدهای لبنیات «سپاس»، کارخانه تولید رب گوجهفرنگی و واحد قوطیسازی «سبز خرم» بازدید شد.
دکتر امیر امانی با حضور در کارخانه لبنیات سپاس، تنها واحد فعال لبنی استان، از بخشهای مختلف این مجموعه شامل خطوط تولید پنیر UF، پنیر بلغاری لاکتیکی، پنیر پیتزا، پودر آبپنیر و کره بازدید کرد. وی ضمن ابراز رضایت از روند فعالیتها و تجهیزات بهکار رفته در این مجموعه، بر نقش مؤثر این واحد در تأمین نیازهای لبنی استان تأکید و از راهاندازی قریبالوقوع خط تولید شیر استریل در صورت تأمین تسهیلات لازم، خبر داد.
همچنین معاون غذا و دارو با حضور در واحد قوطیسازی سبز خرم، از تنها خط تولید قوطی کنسرو در استان بازدید کرد. در این بازدید، روند تولید انواع قوطیهای فلزی با کیفیت مورد ارزیابی قرار گرفت. دکتر امانی اعلام کرد: در صورت حمایتهای لازم از سوی مسئولان استانی، امکان راهاندازی خط تولید قوطیهای شیشه خشک نیز در این مجموعه فراهم خواهد شد.
نظر دهید