بازدید نماینده مردم استان در مجلس از فضاهای آموزشی، درمانی و پژوهشی دانشگاه
نماینده مردم 5 شهرستان استان در مجلس شورای اسلامی به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از مدیران، معاونان و کارکنان دانشگاه از فضاهای آموزشی بیمارستان امام حسن (ع)، مرکز نوآوری دانشگاه، دپارتمان قلب و انبار دارویی معاونت غذا و دارو بازدید کردند.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر «سید جواد پورنقی» در بازدید از فضاهای آموزشی بیمارستان امام حسن (ع) از افزایش بهره وری نیروهای اداری و مالی با بهر گیری از کارگاه های مهارت محوری خبر داد و گفت: در فضاهای آموزشی این بیمارستان علاوه بر دانش نظری، آموزش های پیش بیمارستانی و مهارت های بالینی به دانشجویان ارائه می شود در عین حال برای نخستین بار حوزه های اداری و مالی نیز در کلاس های مهارت آموزشی این بیمارستان شرکت می کنند که موجب افزایش بهره وری این حوزه ها شده است.
وی در این بازدید با بیان این که امسال گزینش و جذب دانشجوی دستیاری تخصصی (رزیدنتی) شرایط ویژه ای پیدا کرده است و در پذیرش دستیاری، بومی گزینی میشود، عنوان کرد: این طرح ظرفیت ویژه ای را برای استان ایجاد کرده تا از نیروهای متخصص بومی برای جبران نیازهایی مانند طب اورژانس و بیهوشی استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بازدید از دپارتمان قلب نیز بر حفظ نیروی انسانی متخصص تاکید کرد و گفت: حفظ نیروهای انسانی به عنوان یکی از اولویت های دانشگاه تعریف شده است. ارائه مساعدت ها و حمایت ها منجر به حفظ نیروهای متخصص و برقراری مجدد خدمات در دپارتمان قلب می شود، ظرفیتی که موجب صرفه جویی زیادی در هزینه های درمان بیماران قلبی شده است.
در عین حال دکتر پورنقی در بازدید از انبار دارویی معاونت غذا و دارو با تاکید بر این که انبار دارویی در غالب پدافند عامل می تواند به تامین نیازهای استان و پشتیانی کمک کند، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان تنها دانشگاه فاقد انبار دارویی و سوله بحران است و برای احداث این زیر ساخت های استراتژیک به عنوان یک اولویت ،باید سریع تر اقداماتی حماتی و موثر انجام شود.
نماینده مردم 5 شهرستان استان نیز در بازدیدهای انجام شده، با اشاره به ظرفیت های ناشناخته آزمایشگاهی و پژوهشی استان؛ گفت: برای بهره مندی از تمام ظرفیت های آزمایشگاهی و پژوهشی، ارتباطات پژوهشی برقرار و شاخص پژوهشی استان متمرکز شود، این مهم نیز نیازمند تفاهم نامه های استانی است که باید پیگیری شود.
دکتر «وحیدی» ادامه داد: باید مدیریت آزمایشگاهی داشته باشیم و این اقدام نیز توسط دانشگاه در کلان استان با استقرار دبیرخانه مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی استان پیگیری شود.
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان از پیگیری اختصاص اعتبارات ویژه برای دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و اضافه کرد: اعتبارات علمی سفر ریاست جمهوری در قالب معاونت علمی دیده شده است و اگر معاونت پژوهشی دانشگاه در عناوینی این معاونت تعریف شده باشد از این اعتبارات بهره مند می شود.
وی بر اهمیت شرکت های دانش بنیان و پیگیری نیازهای خاص و مهم شرکت های دانش بنیان دانشگاه تاکید کرد.
بنابر این گزارش در این بازدید، برخی از معاونان، مسئولان و کارکنان، مسائل، مشکلات، کمبودها، نیازها و دغدغه های خود را مطرح کردند.