بیش از 10 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و محیط های کاری و کارگری
مدیر سلامت و محیط کار دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از 10600 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و محیط های کاری و کارگری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مهندس علیرضا نوروزیان اظهار کرد: از ابتدای شروع برنامه مقابله محیطی با ویروس کرونا تا کنون 10 هزار و 600 بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و همچنین محیطهای کاری و کارگری، توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه، در سطح استان انجام شده است.
وی ادامه داد: یکهزار و 541 اخطاریه بهداشتی در این مدت برای متصدیان مراکز و اماکن مزبور صادر شده است.
مهندس نوروزیان خاطرنشان کرد: تمامی متصدیان و کارگران این مشاغل در مراکز مورد نظر ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله های استاندارد هستند.
وی همچنین از کسبه خواست تا هنگام کسب و کار، شرایط را به گونه ای مدیریت کنند که منجر به تجمع مشتریان در محیط کاری آن ها نشود.