parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 01:40
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZTX8

پرهیز از مصرف نان های فانتزی در مبتلایان به پرکاری تیرویید

مبتلایان به پرکاری تیرویید از مصرف نان های فانتزی و محصولات سویا پرهیز کنند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، عضو هیات علمی و متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: پرکاری تیرویید دومین اختلال شایع اندوکرینی پس از بیماری دیابت بوده که شایع ترین آن بیماری گریوز و شیوع آن در زنان 8 برابر مردان است.



دکتر امید توپچیان، تغییر حرکات طبیعی روده بزرگ، مدفوع چرب، اسهال و یبوست را از علایم گوارشی پرکاری تیرویید بر شمرد و اظهار داشت: کاربرد ید متنوع است و در بخش های صنعت خوراکی به عنوان یک تثبیت کننده یا عنصر ایمنی مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین ممکن است در مقادیر متفاوتی در نوشیدنی ها و غذاها یافت شود.



وی ادامه داد: بیشترین مقدار آن به شکل نمک های یددار، ماهی دریا، صدف، گوشت های فرآوری شده نظیر سوسیس، کالباس، هاتداگ، گوشت های کنسروی، سوپ های آماده و ... وجود دارد.



وی نسبت به مصرف نمک های یددار و دریایی در مبتلایان به پرکاری تیرویید هشدار داد و  تاکید کرد: مبتلایان به کم کاری تیرویید باید از مصرف غذاهای نمک سود و مانده نظیر ژامبون، گوشت گاو نمک سود شده، ترشی کلم، ماهی دودی و کنسرو سبزیجات پرهیز کنند.



وی استفاده زیاد از تخم مرغ را در مبتلایان به پرکاری تیرویید ممنوع اعلام و خاطرنشان کرد: پرهیز از مصرف میوه های خشک، بیشتر شکلات ها، کولاها، پودرهای کیک آماده و غذاهای دریایی در این بیماران ضروری است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8430
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید