مبتلایان به سکته مغزی و ام اس، بیشترین مراجعه کنندگان به بخش نورولوژی
بیشترین مراجعه کنندگان به بخش نورولوژی را مبتلایان به سکته مغزی و ام اس تشکیل می دهند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول بخش نورولوژی بیمارستان امام حسن (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: بخش نورولوژی دارای 23 تخت و آماده ارائه خدمات بهینه به بیماران است.
آمنه حکیمی از رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری در این بخش خبر داد و اظهار داشت: با ارائه ماسک به بیماران و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی خدمات مختلفی نظیر ترومبولیتیک تراپی ویژه مبتلایان به سکته مغزی و ... ارائه می شود.
وی با اشاره به اجرای کد 724 در شرایط شیوع بیماری کووید 19 عنوان کرد: خوشبختانه آگاهی مردم در خصوص درمان ترومبولیتیک تراپی و مراجعه سریع بیماران به بیمارستان افزایش یافته است.
وی از ضریب اشغال تخت 85 درصدی این بخش خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر همه امکانات و تجهیزات برای این بخش فراهم است و مشکل خاصی وجود ندارد./