نحوه پخت برنج بر میزان آرسنیک موجود در آن موثر است
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: نحوه پخت برنج بر میزان آرسنیک موجود در آن موثر بوده و یکی از مهمترین عوامل در کاهش آرسنیک است.
دعوت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات 1400
مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با صدور بیانیه ای از عموم مردم شریف و غیور استان جهت شرکت در انتخابات سرنوشت ساز ۲۸ خرداد دعوت بعمل آورد.
ظروف مسی برای استفاده در پخت و پز باید قلع اندود شوند
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی گفت: ظروف مسی که برای پخت و پز استفاده می شود حتما بایستی قلع اندود شوند.
پویش دانشجویی «اهدای خون، تداوم زندگی»
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از برگزاری پویش دانشجویی «اهدای خون، تداوم زندگی» خبر داد.
آرسنیک، یکی از نگرانی های مرتبط با سلامت مواد غذایی
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: یکی از نگرانی های مرتبط با سلامت مواد غذایی، میزان باقی مانده فلزات سنگین همچون آرسنیک است.
علائم خطر در حین انجام فعالیت ورزشی در دوره اپیدمی کووید 19
مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در صورت بروز برخی علائم در حین انجام فعالیت ورزشی در دوره اپیدمی کووید 19 فعالیت بدنی را قطع و با یک پزشک مشورت کنید.
برگزاری مسابقه گرامیداشت ولادت حضرت معصومه (س)
مسابقه گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می شود.
قطره آهن باعث پوسیدگی دندان نمیشود
کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: قطره آهن باعث پوسیدگی دندان نمیشود بلکه پوسیدگی را نشان میدهد.
9 کشته و مصدوم به دنبال برخورد دو خودرو در محور گرمه-میامی
رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در اثر برخورد یک دستگاه خودروی پژو 405 و یک دستگاه پراید، متاسفانه چهار نفر کشته و پنج نفر مصدوم شدند.
واکسیناسیون دلیلی بر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: واکسیناسیون دلیلی بر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست بنابراین بعد از تزریق واکسن، پروتکل های بهداشتی مخصوصا زدن ماسک را رعایت کنید.