رضایتمندی ۹۵ درصدی مخاطبین از برگزاری دوره های آموزشی مدیران دانشگاه به روش ایستگاهی
دوره های آموزشی با عناوین « آشنایی با آیین نامه اداری و استخدامی کارکنان غیر هیات علمی » و «حقوق شهروندی در نظام اداری» برای نخستین بار به روش ایستگاهی و با رضایت اکثریت شرکت کنندگان برگزار شد .

به گزارش وب دا مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه با اعلام خبر گفت : روش ایستگاهی یکی از روش های نوین آموزشی است که باعث تغییر در نحوه اجرای دوره های آموزشی از شیوه سخنرانی و ارتباط یک طرفه به شیوه آموزش چهره به چهره و دوطرفه شده است. این شیوه برگرفته از روش آموزش osce می باشد که به منظور آزمون مهارت های بالینی دانشجویان رشته های پزشکی و پیراپزشکی به کار می رود.
دکتر « محمد شاکری » با اشاره به این که استفاده از این روش رضایت مندی ۹۵ درصدی مخاطبین را در برداشته است، تصریح کرد : در روش آموزش ایستگاهی تعداد ۱۰ ایستگاه با توجه به سرفصل های عناوین دوره ها در نظر گرفته شد و فراگیران در گروه های ۴نفره در هر ایستگاه به مدت 20 دقیقه و درمجموع 200 دقیقه مباحث آموزشی را به صورت چهره به چهره از اساتید و ارائه دهندگان دریافت نمودند.
وی خاطرنشان کرد : در شروع برنامه جلسه ای جهت تببین شیوه اجرا برای فراگیران برگزار گردید و پیش آزمون و پس آزمون به منظور سنجش یادگیری انجام پذیرفت.