parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:35
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZrJ8

دیدار اعضای شورای شهر بجنورد با رئیس دانشگاه به مناسبت روز پزشک

اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد به منظور تبریک روز پزشک و عرض خداقوت به جامعه پزشکی در مقابله با ویروس کرونا با رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، در این دیدار، اعضای شورای شهر از خدمات دکتر سید احمد هاشمی و همه پزشکانی که به مردم خدمت‌رسانی و در ایام کرونا، خود را وقف سلامت مردم می کنند، قدردانی و تشکر کردند و خواستار نامگذاری محلی به نام نخستین شهید مدافع سلامت استان شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: مردم قدردانی در استان داریم و طی چند روز گذشته افراد بسیاری روز پزشک را تبریک و به جامعه پزشکی خداقوت گفتند.

دکتر سید احمد هاشمی بیان داشت: آمادگی این را داریم که با همکاری شورای شهر، خدمات سلامت را در کنار خدمات شهری توسعه دهیم.

وی با اشاره به اینکه 20 پایگاه سلامت و هفت مرکز جامع سلامت شهری در بجنورد در حال ارائه خدمات هستند، گفت: نحوه توزیع این مراکز به گونه ای است که مردم به راحتی به این مراکز دسترسی دارند.

در این دیدار مقرر شد محلی در شهر بجنورد به نام شهید دکتر وحید یحیوی نخستین شهید مدافع سلامت استان نامگذاری شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8747
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید