تغذیه با شیر مادر عامل مهم پیشگیری از بیماری ها
تغذیه با شیر مادر عامل مهم پیشگیری از بیماری ها

تغذیه با شیر مادر از بسیاری از بیماری های دوران کودکی و بزرگسالی پیشگیری می کند.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، پزشک متخصص کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: کودکان تا ۶ ماهگی به هیچ نوع ماده غذایی حتی آب نیاز ندارند و شیر مادر به عنوان غذای کامل کودکان تمام نیازهای تغذیه ای آن ها را در این مدت مرتفع می کند.
دکتر شیما شکری افزود: تغذیه با شیر مادر نه تنها به حفظ سلامت کودکان و پیشگیری از بیماری ها در دوران کودکی کمک می کند، بلکه مانع بروز بسیاری از بیماری ها در بزرگسالی می شود.
وی شیر مادر را ایمن کننده کودکان معرفی و تصریح کرد: وجود ماده ای به نام ایمونوگلبولین در شیر مادر به ویژه در روزهای نخست بعد از تولد عامل ایمنی است و به هیچ عنوان به دلیل باورهای غلط نباید دور ریخته شود.
وی اظهار داشت: تغذیه با شیر مادر از دیابت نوع دو، چاقی ، عفونت ها، مشکلات گوارشی و.... پیشگیری می کند و باعث تقویت و افزایش هوش نوزادان می شود.
وی خاطرنشان کرد: شیر مادر علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای، در رفع نیازهای عاطفی کودکان نیز موثر است و تمام مادران می توانند علاوه بر بهره مندی خود، از مزایای آن برای حفظ سلامت فرزندان استفاده کنند.