parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:34
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZmX8

استفاده مدیران مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از توان دفاتر خدمات سلامت

مدیران اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و عمومی از توان تخصصی مشاوران بخش خصوصی دفاتر خدمات سلامت استان در گام دوم مقابله محیطی با کرونا استفاده کردند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : با توجه به وجود دفاتر خدمات سلامت در مرکز استان و دیگر شهرستان های استان مدیران مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی دیگر مراکز مشابه و ... می توانند به منظور رونق در کسب و کار و انجام فعالیت بهتر در راستای اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در گام دوم مقابله با ویروس کووید 19 در محل کار خود از توان تخصصی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای بخش خصوصی تحت مدیریت دفاتر خدمات سلامت استفاده کنند. 

علیرضا نوروزیان افزود : با استفاده از توان تخصصی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای دفاتر خدمات سلامت امیدواریم مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و ... سلامت خود و مراجعین و مشتریان را در مقابله با ویروس کرونا حفظ کنند . 

وی اظهار داشت: همه دفاتر خدمات سلامت در سطح استان دارای مجوز از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی می باشند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8400
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید