parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 12:09
  • - تعداد بازدید: 58
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQJ8

اجرای طرح آزمایشی پخت نان کامل در استان

طرح آزمایشی پخت نان با آرد کامل در 5 نانوایی خراسان شمالی با همکاری معاونت غذا و دارو و معاونت پیشرفت و آبادانی سپاه جوادالائمه به شکل پایلوت آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: با پیگیری های مکرر توانستیم طرح نان با آرد کامل را در 3 نانوایی بجنورد و دو نانوایی در اسفراین به شکل پایلوت اجرا کنیم.



دکتر حسن براتی زاده افزود: با وجود آن که مرحله آزمایشی این طرح نیز یکی از دغدغه های ما بود، اما خوشبختانه این مرحله با رضایت مسئولان و کارشناسان همراه شد .



وی کیفیت نان را بسیار عالی و مطلوب اعلام کرد و اظهار داشت: با همکاری سپاه جوادالائمه این امکان فراهم شد تا گروهی از کارشناسان غذا و نانواها حدود یک هفته برای آموزش به اصفهان سفر کنند تا با روش های پخت نان کامل آشنا شوند.



وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا یک ماه آینده با تولید آرد کامل استان خودمان بتوانیم نان با کیفیت و کامل را به هم استانی ارائه دهیم.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8769
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید