parcham سرمایه گذاری برای تولید
لیست اخبار صفحه :357
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد:   حوزه سلامت جای سیاسی کاری نیست

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: حوزه سلامت جای سیاسی کاری نیست

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیین تکریم و معارفه سرپرست آموزش و سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه با گرامیداشت هفته بسیج، شهدای انقلاب و سلامت گفت: حوزه سلامت جای سیاسی کاری نیست، جای خدمت است و باید از همه ظرفیت ها برای خدمت به مردم استفاده کنیم.

دارای بهترین و زبده ترین نیروهای متخصص در بخش سلامت هستیم

دارای بهترین و زبده ترین نیروهای متخصص در بخش سلامت هستیم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، امروز در آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزش و سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی این دانشگاه گفت: به اذعان بسیاری از کارشناسان ما در حوزه خدمت و نیروی انسانی دارای بهترین و زبده ترین نیروهای متخصص در بخش سلامت هستیم.

بزرگترین وظیفه مسولان خدمت به مردم است

بزرگترین وظیفه مسولان خدمت به مردم است

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیین تودیع معارفه سرپرست معاونت آموزشی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به فرمایش نبی مکرم اسلام (ص) در پاسخ به این سوال که بهترین و نافع ترین انسان ها چه کسانی هستند، گفت: «بهترین مردم ، کسی است که نفعش بیشتر به مردم برسد».

بازرسی و نظارت هزار و 20 مدرسه انجام شد

بازرسی و نظارت هزار و 20 مدرسه انجام شد

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: قبل از شروع بازگشایی مدارس در استان پایش و نظارت مدارس توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آغاز و حدود هزار و 20 مدرسه در هفته های گذشته بازرسی و ارزیابی شد.

ورود فناوری و نوآوری به دانشگاه های علوم پزشکی جهش خوبی در کشور ایجاد می کند

ورود فناوری و نوآوری به دانشگاه های علوم پزشکی جهش خوبی در کشور ایجاد می کند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بازدید از معاونت ستادی تحقیقات و فناوری این دانشگاه گفت: ورود فناوری و نوآوری به دانشگاه های علوم پزشکی با افزایش مهارت ها جهش خوبی در کشور ایجاد می کند.

آموزش باید جامعه نگر باشد

آموزش باید جامعه نگر باشد

سرپرست معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی و سرپرست آموزش دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: آموزش باید جامعه نگر باشد و فارغ التحصیلان باید بتواند مشکلات جامعه را رصد، بیماریابی و نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید