کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار
خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار کاهش می یابد.
به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : انار منبع ویتامین های E,C,A ، نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.
«شهلا جودت» با بیان این که، انار 3 برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد، افزود : انار باعث کاهش میزان LDL و جلوگیری از لخته شده خون می شود.
وی تصریح کرد : مصرف این میوه معجزه آسا در تنظیم و کاهش فشار خون وتاثیر به سزایی دارد.
وی اظهار داشت : مصرف انار نه تنها خطر ابتلا به سرطان سینه بلکه سرطان پروستات و دیگر سرطان ها را هم کاهش می دهد.