parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:04
  • - تعداد بازدید: 57
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQj7

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار

خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار کاهش می یابد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : انار منبع ویتامین های E,C,A ، نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است.



«شهلا جودت» با بیان این که، انار 3 برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد، افزود : انار باعث کاهش میزان LDL و جلوگیری از لخته شده خون می شود.



وی تصریح کرد : مصرف این میوه معجزه آسا در تنظیم و کاهش فشار خون وتاثیر به سزایی دارد.



وی اظهار داشت : مصرف انار نه تنها خطر ابتلا به سرطان سینه بلکه سرطان پروستات و دیگر سرطان ها را هم کاهش می دهد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4665
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید