parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/11/30 - 12:38
  • - تعداد بازدید: 130
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZnZ4

صدور ۳۶ مجوز در حوزه فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

جلسه کمیته فنی و قانونی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با دستور کار بررسی پرونده‌های مرتبط با این حوزه برگزار و ۳۶ مجوز شامل ۲۵ پروانه بهداشتی ساخت، ۸ کد ثبت منبع (پروانه بهره‌برداری بهداشتی) و ۳ مجوز مسئولیت فنی صادر شد.

به گزارش وبدا، دکتر عربی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، با اشاره به جزئیات این جلسه اظهار داشت: صدور پروانه‌های بهداشتی به تولیدکنندگان امکان عرضه محصولات خود در بازار را با رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفی می‌دهد، همچنین دریافت کد ثبت منبع برای واحدهای تولیدی به منزله تأیید فعالیت بهداشتی و رعایت الزامات لازم در فرآیند تولید است.

 

وی  به بررسی صلاحیت ۳ متقاضی تصدی مسئولیت فنی در واحدهای تولیدی استان نیز اشاره و تأکید کرد: معاونت غذا و دارو با جدیت کامل بر سلامت و کیفیت محصولات نظارت داشته و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قانونی خواهد کرد. دکتر عربی خاطرنشان کرد: صدور این مجوزها گامی مهم در جهت ارتقای سلامت جامعه و حمایت از مصرف‌کنندگان است. از تولیدکنندگان انتظار می‌رود با رعایت کامل قوانین و مقررات، محصولاتی سالم و باکیفیت به بازار عرضه کنند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 52006
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید